USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.72

У РФ контрактник наїхав на колону строковиків: є загиблі та багато поранених

28 Жовтня 2022 14:03
В Архангельській області Росії контрактник наїхав на колону строковиків. Загинуло двоє людей, ще 11 військовослужбовців постраждали.

Як передає Главком, про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Відомо, що ДТП сталося на полігоні неподалік міста Мирний. Військовий «Камаз», яким керував 22-річний Ісрапіл, наїхав на колону із 20 військовослужбовців строкової служби.

Внаслідок наїзду одна людина загинула відразу, ще одна померла пізніше в лікарні. Окрім них, в аварії постраждали ще 11 людей – усіх їх доправили до лікарні Міноборони з різними травмами.

Що спричинило трагедію поки невідомо. У цьому вже розбираються військові слідчі.

Раніше Генштаб повідомив про проблеми РФ з екіпіруванням мобілізованих. В окупантів на Херсонському напрямку немає навіть спецвзуття та не поодинокі випадки вогневого ураження своїх підрозділів.

Також мобілізовані із селища Величеріччя в Омській області побили поліцейських та росгвардійців під час завантаження в автобуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2022 14:15
Загиблі і поранені є Герої України. А в русні - подохлі і недобиті.
Хз Показати IP 28 Жовтня 2022 17:46
Ісрапіл молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus