USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

У рекреаційній зоні в Гаразджі четверо неповнолітніх побили двох хлопців та відібрали телефони

30 Серпня 2020 18:01
У рекреаційній зоні «Діброва», що в селі Гаразджа, четверо неповнолітніх хуліганів побили двох хлопців та відібрали у них мобільні телефони.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 28 липня минулого року група хуліганів безпричинно почала конфлікт з двома неповнолітніми хлопцями, а потому розбишаки ще й побили їх ногами.

Один із постраждалих одразу ж втік, однак повернувся, щоб допомогти товариши та дати відсіч. Потому обоє хлопців намагалися втекти на велосипедах, але один із хуліганів кинув палицею та пошкодив велосипед. Один із постраждалих все ж зумів втекти. Натомість неповнолітньому, що залишився, нанесли ще кілька ударів палицею по голові та спині.

Також нападники забрали у потерпілих телефони ««Xiaomi Mi A2» та «Apple Iphone 6».

Усі четверо обвинувачені визнали свою вину, розкаялися та просили суд суворо їх не карати.

Тож двох хуліганів суд передав під нагляд матері на один рік, натомість інші два хлопці, які забирали телефони, отримали покарання у виді чотирьох років позбавлення волі кожен, яке суд замінив на умовне покарання терміном на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Поліщук Олександр Ми Показати IP 30 Серпня 2020 17:19
Чи то законодавство України таке м'яке, чи то суддям батьки добряче заплатили??? Я гадаю, задля того, щоб другий такий виродок зразу включав би мізки і думав про те, що коли йому захочеться в когось забрати телефон, гроші чи інші речі то зразу сяду в колонію і можливо на довго. А тут ось вирок: мамі з татом віддали маленьке бидлятко на поруки, виховувати надалі такого бичка, хоч до плуга його запрягай. Немає у мене більше слів по цьому питанню.
Лучанин до Поліщук Олександр Ми Показати IP 30 Серпня 2020 19:07
Це все ж таки неповнолітні і суд тут зробив якраз вірно. Чи ви думаєте, що коли такого неповнолітнього відправити в колонію, то з неї він вийде значно краще вихованим? Якщо ж під наглядом батьків вони і надалі будуть здійснювати такі недобрі справи, то знову попадуються і тоді вже вирок буде значно серйонзнішим...
К.лучанин до Лучанин Показати IP 30 Серпня 2020 20:46
Оце так, тоді " ХАЙ ЖИВЕ НАШ СУД- НАЙГУМАННІШИЙ СУД в СВІТІ" ! В нас суспільне життя аке саме як в колонії , а подекуди навіть і гірше. Шановний, ви як з іншої планети, ми з вами живемо в оточенні кримінального світу . Крім незалежної України є ще кримінальна Україна , оце зрозумійте і поки вона править бал . Про який серйозніший вирок говорите ? Аж смішно стає. В нас навіть за вбивство відмазують, а за корупцію вже мовчу. Суд за три колоски і понині дієвий.
Луцьк до Лучанин Показати IP 30 Серпня 2020 21:10
РОЗБІЙ - ТІЛЬКИ садити! і не на 4 роки, а ВІД 10!
Перехожий до Лучанин Показати IP 31 Серпня 2020 11:05
Горбатого могила виправить.
К.лучанин до Поліщук Олександр Ми Показати IP 30 Серпня 2020 20:34
Саме так ! Це Законодавство таке мяке і ці недорослі це засвоїли добре та знають що їм нічого не буде . Скільки вже таких випадків є та навіть на дорослих нападають зграями і роблять шкоду на кожному кроці. Не треба з ними цяцькатись, Закон треба робити жорсткішим, я не кажу жорстоким.
До лучанин... Показати IP 30 Серпня 2020 21:15
А хто ж заважав батькам "наглядати"до всіх подій,щоб вони не відбулись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus