USD 40.60 41.00
  • USD 40.60 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

У реанімації помер 20-річний студент, який потрапив під потяг у Рожищі. Оновлено

4 Липня 2024 11:32
20-річний хлопець, який 30 червня потрапив під потяг у Рожищі, від отриманих травм помер.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії № 1 Волинської обласної клінічної лікарні, серце хлопця перестало битися зранку 4 липня.

Нагадаємо, медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, підозру на перелом основи черепа, переломи лівої плечової кістки, лівого стегна та лівої гомілки. Також у хлопця була закрита травма живота. Увесь період він перебував у відділенні реанімації.

Читати ще: У Ковельському районі на чоловіка впало дерево, він у важкому стані

У поліції зазначали, що надзвичайна подія трапилася на вулиці Незалежності. Машиніст вантажного потяга сполученням «Ковель-Здолбунів» допустив наїзд на хлопця. Він переходив залізничні колії в навушниках.

У Луцькому національному технічному університеті повідомили, що загиблого звали Владислав Цюх. Він навчався на другому курсі.

«Луцький національний технічний університет у скорботі. Сьогодні помер студент групи ФБС-21 Цюх Владислав. Після кількох днів боротьби за життя в лікарні, хлопець відійшов у вічність. Висловлюємо глибоке співчуття родині та близьким. Розділяємо ваш біль за втратою. Світла памʼять», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Радувець Ларіса Показати IP 4 Липня 2024 12:05
Не машиніст допустив наїзд, а хлопець сам вліз під потяг. Як безглуздо...
2024 Показати IP 4 Липня 2024 12:06
Царство небесне бідному юнаку. С.У.М. P/S/ Чуда не сталося. Подібний випадок був на коліях у Луцьку (виїзд з Зої К. на Конякіна). Тоді жертва була дівчина. Загинула в обідню перерву. Їхав малий локомотив в сторону Гнідави, притому дуже повільно, не зрозуміло чи стояв чи їхав, купа свідків, не зорієнтувалася...
! Показати IP 4 Липня 2024 13:04
Така безглузда смерть....
Смерть Показати IP 4 Липня 2024 13:53
ТАК ЛАЗЯТЬ З ТИМИ ДИБІЛЬНИКАМИ В РУКАХ ФУРНІТУРА У ВУХАХ.САМ ВИНЕН.
Wel Показати IP 4 Липня 2024 14:55
Знов навушники...
Анонім Показати IP 4 Липня 2024 17:17
навушники також вбивають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus