USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У районі на Волині вилучили незаконну брендову техніку на понад 1 млн

14 Травня 2020 12:19
На Волині під час операції «Щит» викрили протиправну схему ввезення товарів в Україну.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Днями на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду працівники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури провели заходи, за наслідками яких в одному з прикордонних районів Волинської області виявили місця накопичення та реалізації побутової техніки відомих європейських брендів.

Ці товари ввезли на територію України з приховуванням від митного контролю через пункти пропуску Волинської та Галицької митниць Державної митної служби України, а також з використанням так званої схеми «піджаки», шляхом подрібнення партії товарів (50 кг, 500 Євро на одну особу). В подальшому вказану техніку ділки реалізовували замовникам за готівкові кошти, в тому числі через інтернет без сплати будь-яких обов'язкових платежів.

Під час проведення слідчих дій у Ратнівському районі обстежили складське та торгове приміщення, де виявили та вилучили величезний асортимент контрабандних товарів, який користується попитом на внутрішньому ринку України. За попередніми оцінками вартість вилучених товарів становить понад 1 мільйон гривень.

Наразі тривають заходи щодо визначення фактичної вартості незаконно ввезених на територію України товарів, завданих державі збитків та кола осіб причетних до протиправної схеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Барига-аматор Показати IP 14 Травня 2020 13:43
А далі що з технікою? Роздадуть на зберігання в чиновницькі котеджі? А може в школи і садки? Чи продадуть на аукціоні тим самим ділкам по ціні металобрухту для легального збуту?
Волинянин Показати IP 14 Травня 2020 15:11
Ну і викрили «ділків» сміхота і позор! І щоб писати такі статті треба довести не легальність і принципи цих махінацій! Ви б краще викривали тих які крадуть мільярди, а не тих хто торгує якоюсь б/у технікою і ще платить податки за свою діяльність!
Олександр Показати IP 14 Травня 2020 16:56
То цей ширпотреб є брендовий??? Насмішили!! Краще б ловили хто возить фурами!!
Я до Олександр Показати IP 14 Травня 2020 17:35
тих що фурами возить ловити не вольно... Ліс вже скілько років возять в гейропу ешелонами - і нікого не зловили ще..
Ігор Показати IP 15 Травня 2020 11:47
В нас країна в якій податкові і митні збори скаладають приблизно 100% вартості товару. Для того щоб вибілити економіку потрібно переглянути митні збори,в такому випадку кожен підприємець, який займався таким видом діяльності з радістью буде сплачувати розумні податки. Ви також не забувайте про те,що повне розмитнення товарів накладе в першу чергу на споживача (клієнта) ці оплати ,тобто якщо клієнт мав можливість придбати товар за 1000 грн в таких продавців,при всіх зборах прийдеться заплатити 2000. А тепер запитання,невже в нашій країні проживають настільки багаті люди (звичайні покупці),що повинні сплачувати за розмитнення товару 100% його вартість? Як на мене спочатку влада мусить створити умови під кожну групу товарі,а тоді в разі чого штрафувати за невиконання!
Тій що не все одно Показати IP 15 Травня 2020 14:30
Знову удар по дрібних підприємцях від влади. Обібрали до нитки молоду сім'ю. Як колись комуністи відбирали до останнього зернятка в українців. Ганьба владі! Ганьба народу, які обирають таку владу! Далі буде гірше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus