USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У районі на Волині блискавки за ранок підпалили три будівлі

14 Липня 2024 15:48
Внаслідок удару блискавки на Камінь-Каширщині ліквідували три пожежі.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

14 липня о 10:27 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у с. Черче. На місце виклику прибули вогнеборці 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширський та МПО с.Черче.

На гасіння споруди рятувальники подали три водяних стволи. Локалізувати пожежу вдалося о 11:10, а ліквідувати о 11:54. Потерпілих немає.

Читати ще: На Волині через блискавку спалахнула ще одна будівля

О 10:42 до надзвичайників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Малі Голоби. На місце пожежі прибули вогнеборці 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширського та МПО с. Гута Боровенська, які подали три водяних стволи на гасіння будинку. Ліквідували пожежу о 11:08. Потерпілих немає.

О 12:29 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у с. Нуйно. На місце виклику прибули вогнеборці 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширського та МПО с. Сошично, які подали на гасіння пожежі три водяних стволи.

Пожежу ліквідували о 13:54. Потерпілих немає.

У всіх випадках причиною пожежі став: розряд блискавки.

Читати ще: Вчора на Волині ліквідували 8 випадків загоряння трави

Рятувальники закликають волинян для запобігання подібних випадків пожеж у житловому секторі облаштувати свої будинки справним блискавкозахистом і дотримуватись правил безпеки: з наближенням грози зачиніть усі вікна і двері у будинку, вимкніть мобільні телефони та антенні кабелі від телевізора. Тримайтеся подалі від електроприладів, розеток, труб і будь-яких металевих предметів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus