USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Раді розглядають можливість передачі функцій ТЦК цивільним органам, – нардеп

13 Червня 2024 08:25
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки обговорює можливість передачі функцій Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки цивільним органам.

Як передає Укрінформ, про це заступник голови цього парламентського комітету Єгор Чернєв повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини», коментуючи інцидент між працівниками швидкої допомоги і ТЦК, що стався 11 червня в Одесі.

«Ми в комітеті опрацьовуємо варіанти, як не допустити повторення таких ситуацій. І один із варіантів – наголошую, що він поки що на рівні обговорення, – це передача функцій ТЦК якимсь цивільним органам. Тобто, можливо, варто вивести із Збройних сил чи з Міністерства оборони», – сказав він.

Читати ще: «Нас силою утримували в ТЦК 4 години», – лікарка швидкої про скандал в Одесі

Водночас Чернєв підкреслив, що комітет чекає від уряду чітко виписаних норм бронювання – підзаконних актів до закону про мобілізацію.

«Нещодавно була прийнята одна з постанов, але це однаково не найдосконаліша версія щодо питань бронювання», – сказав депутат.

Як повідомляли, в Одесі правоохоронці розпочали розслідування щодо масової бійки, яка сталася між працівниками швидкої медичної допомоги і районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Червня 2024 08:43
ТЦК і так, здається, насичилися кадрами з колекторських бюро

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus