USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У психоневрологічному інтернаті на Волині представили нового директора

21 Липня 2023 18:43
Заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт представив колективові Голобського психоневрологічного інтернату новопризначеного директора. Ним став Володимир Ковальчук, призначення якого погодили 13 липня на сесії Волинської облради.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

Кандидатуру Володимира Ковальчука, який до цього очолював також соціальну установу, погодила сесія як переможця конкурсного відбору.

Під час конкурсу він представив членам комісії достатньо амбітне бачення перспективи розвитку комунального закладу, тож Григорій Пустовіт побажав новопризначеному керівникові успішного здійснення запланованого.
Він також відзначив Подякою голови обласної ради багаторічного очільника інтернатної установи Миколу Пруда, який добровільно залишив посаду через погіршення стану здоров’я.
Подякувати за співпрацю колишньому колезі, а також привітати із призначенням нового прибули і керівники психоневрологічних інтернатів області та очільниця департаменту соціального захисту ОВА Оксана Гобод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Амбітний план Показати IP 22 Липня 2023 08:18
По обличчям видно "невимовну радість" колективу з нагоди новопризначеного "переможця конкурсу" :) Це з розряду де б не бути, аби директором. І все ж таки керівника у подібних випадках повинен обирати сам колектив закладу, а не призначатися згори, що дадуть, тому і будьте раді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus