USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65

У прикордонні Ковельщини виявили два безпілотники та кілька пакунків з цигарками

20 Лютого 2024 11:43
Оперативники Волинського загону спільно з військовослужбовцями відділу «Рівне» викрили чергову оборудку контрабандистів, які за допомогою безпілотників збиралися переправити через українсько-польський кордон тютюнові вироби.

Про це інформує пресслужба загону.

У рамках протидії цьому виду протиправної діяльності кримінальними аналітиками оперативних підрозділів загону було встановлено можливі місця злету та посадки безпілотних літальних апаратів в прикордонні Ковельщини.

Читати ще: На Волині прикордонники антидроновою рушницею припинили тютюновий вояж

Реалізовуючи інформацію, учора вночі прикордонники знайшли неподалік держрубежу катапульту для запуску безпілотника та три пакунки з підготовленими до переміщення сигаретами. Поряд було чотири акумуляторні батареї для живлення БпЛА.
Під час подальших пошукових заходів на околицях населених пунктів Римачі та Любомль було виявлено два безпілотні літальні апарати типу «Літак».

Безпілотники, акумулятори та катапульту, а також 720 пачок тютюнових виробів прикордонники передали детективам Бюро економічної безпеки у Волинській області.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та причетні особи.

Зазначимо, що цьогоріч прикордонники Волині уже виявили та вилучили у зловмисників п’ять безпілотників, різні комплектувальні до них, та запобігли незаконному переміщенні через кордон з використанням БпЛА понад 22-х кілограмів наркотиків і майже тисячі пачок тютюнових виробів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus