USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.05 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Попасній внаслідок артобстрілів загарбників загинули дві людини

23 Квітня 2022 09:53
У місті Попасна Луганської області внаслідок артилерійських обстрілів російських військ загинули дві цивільні людини, ще одна дістала поранення.

Про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Фейсбуці.

Голова ОВА зазначив, що ворог наступає уздовж усієї лінії зіткнення. Противник зосереджує основні зусилля на наступальних діях на Сєвєродонецькому напрямку, інтенсивно обстрілює українські війська з метою їх витіснення. Триває наступ у напрямку Новотошківського та штурмові дії у районах Рубіжного та Попасної.

«Внаслідок обстрілів жилих кварталів Попасної та Рубіжного пошкоджено три житлових об‘єкти. У Попасній прямо на вулиці загинули дві людини та одна отримала поранення», – заявив Гайдай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus