USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Полтаві затримали фітнес-тренера, який плював у військових та ображав їх

30 Серпня 2023 15:06
Служба безпеки спільно з Національною поліцією затримала у Полтаві провокатора, який публічно ображав українських військових. Зловмисником є місцевий фітнес-тренер – палкий прихильник кремлівських наративів про війну в Україні.

Про це інформує пресслужба СБУ.

Задокументовано випадок, коли у середмісті фігурант почав провокувати та нецензурно ображати посадовців місцевого військкомату.

Під час інциденту він безпідставно звинуватив українських захисників у тому, що вони нібито винні у розв’язанні війни рф проти України та «вбивають людей за гроші».

Більше того, фігурант плюнув у одного із військових. Ним виявився боєць ЗСУ, який повернувся з фронту, отримавши контузію і численні поранення внаслідок підриву на міні.
За даними слідства, провокатор фіксував свої злочинні дії на камеру.

Потім відзняте відео з «коментарями» він виклав на власній сторінці в інстаграмі.

Як встановила СБУ, у такий спосіб фігурант вже неодноразово намагався дискредитувати українських захисників, які воюють з російськими загарбниками.
Також перевіряється інформація, що провокативні відео і дописи зловмисника могли використовуватися кремлівськими пропагандистами для поширення нових фейків про війну в Україні.

Після останнього найбільш резонансного випадку чоловік намагався переховуватися від правосуддя. Однак правоохоронці затримали його.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення зловмисника до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
231 Показати IP 30 Серпня 2023 15:33
Він плював не у військових, а у воєнкомів. Різні речі!
Анонім до 231 Показати IP 30 Серпня 2023 17:09
Ти ж почитай текст, козел смердючий. Подивись відео. Там все популярно сказано - спеціально для таких, як ти, в кого замість мізків рідкий кал.
+/- Показати IP 30 Серпня 2023 15:39
Режим. Зона. Всі мають бути круглі. А квадратним кути обріжуть і обтешуть щоб теж круглими були.
До+/- Показати IP 30 Серпня 2023 18:23
Це ти квадратне?! Та ти ніяке: і не плюс,і не мінус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus