USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

У Полтаві заборонили піротехніку та використання гучного транспорту

29 Червня 2022 14:05
У Полтаві міськрада заборонила піротехніку та використання транспорту без шумопоглиначів.

Про це повідомив голова Полтавської міської ради Олександр Мамай.

«На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про заборону використання та продажу піротехніки, а також рух транспорту, що використовує у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум» та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач. Заборона буде діяти до завершення воєнного стану в Україні», – написав мер.

Він додав, що мешканці Полтавської територіальної громади живуть у стані постійного емоційного напруження та різко реагують на всі звуки, які хоч трохи схожі на вибухи та авіаудари.

Нагадаємо, учора, 28 червня, у Луцьку місцеві мешканці кілька разів викликали поліцію, почувши гучні звуки, схожі на вибухи. В одному з випадків це вибухнув газовий балон, а в іншому чоловік використав піротехніку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Червня 2022 14:38
а у Франківську заборонили московський патріархат. чому не повідомили лучан про це?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus