USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.65

У Полтаві росіяни вдарили балістикою по військовому інституту та лікарні. Відомо про 41 загиблого, під завалами люди

Сьогодні 14:28
Російський агресор 3 вересня завдав варварського удару по одному з навчальних закладів міста Полтава.

«За наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища», – повідомили у Міноборони.

За даними МОУ, частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів.

У російських пабліках почали ширити інформацію про удар по корпусу 179 навчально-тренувального центру військ звʼязку ЗСУ.

Читати ще: Планував вбивство Гордона та підриви на «Укрзалізниці»: СБУ затримала екснардепа від Партії регіонів

У місцевих пабліках закликають людей йти до лікарень здавати кров для переливання.

179-й навчальний центр військ зв'язку розташований на території розформованого Полтавського вищого військового командного училища зв'язку.

Як повідомив Президент Володимир Зеленський, наразі відомо про 41 загиблого, 180 людей постраждали.

«Отримав попередні доповіді щодо російського удару по Полтаві. За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого. Мої співчуття всім рідним та близьким.

Я доручив провести повне та оперативне розслідування всіх обставин того, що сталося. Залучені всі необхідні служби до рятувальної операції. Я вдячний кожному й кожній, хто з перших хвилин після влучання допомагає людям, хто рятує життя», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що наразі рятувальники продовжують роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus