USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Польщі зіткнулись три автобуси, 14 постраждалих

6 Липня 2020 13:33
У Польщі сталася ДТП за участю двох великих автобусів і мікроавтобуса, внаслідок інциденту 14 людей травмовані.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на WP.

Аварія сталася вчора близько 7 вечора на вузькому автошляху між населеними пунктами Рогово та Дзьвіжино, у Західнопоморському воєводстві.

Детальні обставини ДТП ще встановлюють. Попередньо повідомляється, що зіткнулися два більші автобуси, що прямували у протилежних напрямках, зачепивши при цьому запаркований поруч 9-місний мікроавтобус. На місце події виїхали близько 10 пожежних бригад та гелікоптери медичної служби.

У всіх транспортних засобах було 19 людей. 14 з них отримали травми різної важкості, п’ятьох госпіталізували, у тому числі медичними гелікоптерами. Серйозні травми отримав один із водіїв більшого автобусу.

За інформацією RMF FM, евакуйовані гелікоптерами – 10-річна дитина та 40-річна жінка.

Кореспонденти повідомляють, що пасажирам автобусів пощастило сидіти переважно не в тих частинах, які від удару постраждали найбільше.

Попередньо відомо, що усі водії були тверезими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus