USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У Польщі в ДТП загинули двоє українських підлітків, які тікали від поліції

29 Травня 2024 20:46
У ДТП, що сталася відразу після опівночі в середу в Гданську на півночі Польщі, загинули двоє українських підлітків віком 16 і 17 років.

Про це у коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця поліції Поморського воєводства Каріна Камінська.

Як передавали польські ЗМІ, двоє молодих хлопців, які їхали автомобілем Audi A4, не зупинившись на вимогу поліції у місті Вейгерово, вдалися до втечі і зі швидкістю 150-160 км/год пересувалися вулицями Гдині, Сопота і Гданська. У Гданську 16-річний водій втратив керування над транспортним засобом і врізався в дерево. Водій загинув на місці ДТП, а пасажир був перевезений у важкому стані до лікарні, де він помер.

«Обидві жертви є громадянами України», – зазначила Камінська.

Вона додала, що вони родом із Запорізької області. До Польщі підлітки приїхали після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Один з них проживав у місті Вейгерово, а інший – у Гдині.

Читати ще: Поранений, виніс тіло побратима: спогади про вбитого у Німеччині і похованого на Волині Володимира Козіна

Камінська повідомила, що поліція зараз встановлює усі обставини трагедії, зокрема, чому хлопці не зупинилися на вимогу поліції, а почали втікати на автомобілі, що і стало причиною трагедії. Вона зауважила, що поліція намагалася їх зупинити, оскільки автомобіль їхав вночі без включеного ближнього світла фар. На вимогу поліції вони не зупинилися, а вдалися до втечі.

За словами речниці поліції, справою вже займається місцева прокуратура, яка встановлюватиме усі деталі справи. Наразі невідома причина втечі загиблих від польських правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus