USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Польщі українку зґвалтував водій популярного сервісу таксі: деталі інциденту

19 Лютого 2023 23:08
У Польщі громадянка України заявила про зґвалтування у таксі, в якому поверталася з вечірки, де була з подругою.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на tvn24.pl.

Видання пише, що українка після вечірки за допомогою мобільного додатку замовила таксі з центра Варшави, щоб поїхати додому.

За словами самої дівчини, під час поїздки водій таксі утримував її проти волі, а потім примусив до статевого акту. Після інциденту українка заявила до поліції, що була ним зґвалтована.

Водія таксі вже затримали і пред’явили йому звинувачення в насильстві та зґвалтуванні. До справи підключилася прокуратура Варшави, за клопотанням якої на час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою три місяці.

Польські журналісти з’ясували, що дівчина нібито використовувала застосунок Bolt, а за кермом був іноземець – громадянин Туркменістану.

У компанії відреагували на інцидент і запевнили, що затриманий громадянин Туркменістану перед наймом на роботу пройшов посилену перевірку та надав довідку про несудимість. За їхніми даними, затриманий не значився він і як особа, яку розшукують міжнародні правоохоронні органи.

Доступ до застосунку підозрюваному заблокували. В компанії заявили, що безпека пасажирів є пріоритетом для них.

«На жаль, навіть такий жорсткий контроль не завжди може бути гарантією поведінки людини у майбутньому. Безпека є пріоритетом для Bolt, але такі інциденти все ще трапляються у сфері таксі, і тому ми виступаємо за посилення регламенту та вимог до перевірки для кожного водія», – сказала представниця компанії Мартина Курковська, яка надіслала електронний лист польським журналістам.

Торік у травні повідомлялося, що у Варшаві жінки масово повідомляли про зґвалтування у популярних сервісах таксі. Йшлося про щонайменше 20 справ щодо сексуального насильства в таксі. Підозрюваними названо 12 встановлених іноземців різних національностей. Національності ще вісьмох підозрюваних на той момент не були встановлені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микола Показати IP 20 Лютого 2023 08:42
Якщо втекла від війни, cховалася в Польщі і боїшся працювати в Україні - то якого х%я там по вечірках шляєшся ! Їдь додому і працюй на Перемогу !
санітар Показати IP 20 Лютого 2023 08:57
Наші українки дуже безпечні. Вважають, що вони не за кордоном, а в себе вдома - в селі Сцикунь на Ковельщині. Під копицею соломи. А ще як підіп*ють, то, як співав Висоцький, "...гуляй, рваніна, от рубля і више...".
Буває різне Показати IP 20 Лютого 2023 09:39
А в Німеччині українку зґвалтували двоє незнайомих між собою чоловіків послідовно без попередньої змови: тунісець і нігерієць.
васько бузько Показати IP 20 Лютого 2023 15:57
то тоже добре ! кобель не вскоче якщо сука не захоче))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus