USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Польщі стався вибух на оборонному заводі, є загиблий

10 Червня 2024 14:45
У Свєнтокшиському воєводстві на півдні Польщі в понеділок стався вибух і пожежа на заводі Mesko з виробництва боєприпасів.

У результаті вибуху, що пролунав близько 11-ї години, загинув 59-річний працівник заводу, ще один дістав поранення, передає Укрінформ з посиланням на Rmf24.pl.

Вибух стався у нещодавно збудованому центрі ракетного палива.

«У нас стався вибух в центрі ракетного палива, який був введений в експлуатацію кілька років тому», – повідомила директорка заводу Mesko Елжбета Сренявська.

За її словами, зараз на заводі з’ясовують причини надзвичайної ситуації. Вона додала, що центр є сучасним, там всюди є відеомоніторинг.

Читати ще: Військова поліція Польщі патрулюватиме кордон із Білоруссю

Станом на зараз пожежу вже загасили. На місці працюють рятувальники і поліція.

У місцевій поліції повідомили, що під наглядом прокуратури з’ясовуватимуться усі обставини і причини вибуху і пожежі.

Читати ще: «10-15 хвилин – і Польща зникає з лиця землі»: росіяни погрожують ядерним ударом

Як повідомлялося, останнім часом у різних місцях Польщі фіксуються пожежі і підпали, до яких можуть бути причетні спецслужби Росії і Білорусі. Від початку цього року в Польщі затримано не менше 10-ти осіб за акти саботажу і диверсії на замовлення спецслужб РФ й Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus