USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

У Польщі стався вибух і пожежа на сміттєпереробному заводі, є постраждалі

1 Липня 2024 22:28
На сміттєпереробному заводі у Воля-Ласка, що поблизу польського міста Лодзь, стався вибух і пожежа.

Про це, як пише Європейська правда, повідомляє TVN24.

Інцидент стався на території компанії TWK-ZAG у Воля-Ласка. Це завод з переробки та утилізації відходів. Наразі на місці події перебувають 40 співробітників PSP та TSO з Лодзького воєводства. За словами речника пожежної служби Лодзі Лукаша Ґурчинського, пожежа все ще не контрольована.

За попередньою інформацією, п’ятеро людей отримали поранення.

Речник уточнив, що екстрені служби отримали «повідомлення про вибух» близько 14:25. За його словами, ймовірно, вибухнули аерозольні балони, які готувалися до утилізації. Цей вибух призвів до пожежі, яка охопила близько 500 квадратних метрів площі цього сміттєзвалища, сказав Ґурчинський.

Читати ще: У Греції через пуск феєрверків зайнялася масштабна лісова пожежа. Затримали 13 людей

Він визнав, що «цю пожежу важко контролювати через те, що ми не маємо повних знань про матеріали, які згоріли». «Крім того, ми маємо справу з дуже високими температурами, що ускладнює роботу», – додав він.

За словами Адама Стеньпки, речника Воєводської медичної рятувальної станції в Лодзі, свідки інциденту доставили одного постраждалого в лікарню. Бригади надали допомогу п’ятьом особам. Один постраждалий перебував у стані середньої тяжкості, четверо – отримали легкі поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus