USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Польщі шукають невідомий об'єкт, який залетів з території України

Сьогодні 19:28
Сьогодні о 06:43 повітряний простір Польщі порушив невідомий об’єкт, який вилетів з України, а саме з Червонограда Львівської області. Ймовірно, йдеться про безпілотник.

Про це заявив оперативний командувач ЗС Польщі, генерал Мацей Кліщ під час брифінгу, повідомляє zn.ua.

Об’єкт помітили щонайменше три радіолокаційні станції. Він був під повним контролем і спостереженням польської армії, яка готова була його збити, але не зробила цього. Тож зараз тривають його пошуки.

«Об’єкт зник приблизно через 25 км на території Польщі. Через погодні умови я не зміг дати команду для боротьби з ним», – пояснив Кліщ.

Читати ще: Масований обстріл України: постраждали 15 областей, ціллю була енергетична інфраструктура

Нагадаємо, під час сьогоднішнього ракетного удару росіяни запустили по Україні понад 100 ракет різних типів та стільки ж дронів-камікадзе Shahed, про що повідомив президент Володимир Зеленський.

Глава держави назвав цю атаку однією з наймасштабніших за весь час вторгнення, додаючи, що окупанти були націлені на критичну цивільну інфраструктуру. Також він наголосив, що важливо, аби партнери реалізували свої зобов’язання щодо систем ППО і прийшли до спільного збиття Україною та Заходом ракет та дронів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus