USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Польщі майже пів мільйона споживачів – без електрики через сильний вітер

30 Січня 2022 18:41
У Польщі близько пів мільйона споживачів залишились без електропостачання через шквальний вітер; внаслідок падіння дерев одна людина загинула і п’ятеро отримали травми.

Як пише «Європейська правда», про це йдеться у репортажі RMF24.

Сильний вітер здійнявся ще у суботу, найближчим часом суттєвого покращення погоди не очікується. Найбільше потерпає північно-західна частина країни, особливо райони на узбережжі Балтійського моря – у Гдині і Гданську швидкість вітру може сягати 120-130 км/год.

Рятувальники здійснили вже майже 9000 виїздів, допомагаючи усувати наслідки негоди.
Станом на середину дня, без електропостачання залишилась понад 521 тисяча споживачів.

У селі Тлучево, неподалік від Гдині, дерево впало на автомобіль з 4 пасажирами, що рухався по дорозі. 27-річний водій загинув, ще один пасажир отримав травми.

Через негоду шведський морський перевізник Stena Line скасував шість рейсів між Гдинею і Карлскруною. Польський оператор Polferries також скасував свої рейси до понеділка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus