USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

У Польщі хочуть вакцинувати від коронавірусу дітей до 12 років

14 Липня 2021 23:24
У Польщі хочуть дозволити щеплення від коронавірусу дітям віком до 12 років, якщо це дозволить Європейське агентство з лікарських засобів.

Про це під час відвідин міста Каліш на заході Польщі заявив глава польського уряду Матеуш Моравецький, передає Укрінформ.

«Якщо усі найважливіші лікарські агентства, особливо європейське, а потому і польське, підтвердять, що можна вакцинувати дітей до 12 років, то ми надамо таку можливість», – заявив Моравецький.

Він додав, що щеплення є добровільним.

Речник уряду Польщі Пьотр Мюллер заявив у середу, що без більшої кількості щеплень Польщі загрожує четверта хвиля пандемії коронавірусу і введення чергових обмежень восени цього року.

Мюллер також повідомив, що Польща не має наміру наслідувати Францію, де вирішено обмежити вхід невакцинованих людей до торговельних центрів, ресторанів тощо. За його словами, уряд Польщі концентруватиметься на дотриманні нинішніх обмежень, зокрема, щодо лімітів на концертах, весіллях та інших масових заходах.

Раніше уряд Польщі дозволив вакцинувати дітей від 12 років. Донині вакциновано вже понад півмільйона дітей.

Станом на сьогодні у Польщі виконано вже майже 32 млн щеплень, повністю вакцинованими є майже 15,5 млн осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus