USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У Польщі фітнес-клуб назвав себе церквою, аби не закриватися на карантин

20 Жовтня 2020 14:00
Керівництво фітнес-клубу Atlantic Sports Fitness в польському місті Краків перейменувало свій заклад на Церкву Здорового Тіла. Ребрендинг був вимушеним. Клуб таким чином планує уникнути карантинних обмежень через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє Корреспондент.net.

У Кракові зафіксовано велику кількість випадків зараження коронавірусом, тому в регіоні закривають спортзали, але залишають працювати церкви.

«Оскільки фітнес-клуби не можуть працювати, сьогодні у нас пройдуть збори релігійної громади членів Церкви Здорового Тіла. Складно повірити? У цьому світі можливо все», – йдеться в повідомленні закладу у фейсбуці.

Адміністрація закладу висловила подив щодо закриття закладів, в яких люди піклуються про своє здоров’я і дотримуються всіх санітарних правил. «Ми боремося не тільки за здоров’я! Ми зараз боремося за виживання!.. У нас все за законом», – наголошується в соцмережі.

Читати ще: У Варшаві розгорнуть шпиталь для хворих на COVID-19 на стадіоні, де відкривали Євро-2012

Тепер членів колишнього фітнес-клубу, тобто «членів громади», зустрічатиме «Рада старійшин» – тренери.

Зазначається, що рішенням клубу зацікавилися правоохоронці, які влаштували перевірку в закладі. І зараз із санепідемстанцією вирішують, що робити з клубом далі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus