USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Польщі для українок організували курси з пошуку роботи: як зареєструватись

22 Грудня 2022 15:50
У Варшаві запрошують українок пройти безкоштовні курси з пошуку роботи за спеціальністю від Fundacja Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego.

Про це повідомляє ТСН.

Навчальна програма розрахована на українок, які були вимушені переїхати до Польщі після повномасштабного вторгнення рф. Курси доступні як онлайн, так і офлайн.

Завдяки ним українки, які працювали у сфері приватних підприємств, логістики, аналізу даних, фінансів, торгівлі чи адміністрації, зможуть знайти роботу за своєю спеціальністю.

Заняття онлайн стартують у січні і триватимуть 6 тижнів. Навчання онлайн – виключно англійською мовою, офлайн – польською мовою.

Читати ще: У Польщі різко поменшало вакансій: які професії затребувані і у яких сферах

Для того щоб подати заявку на участь в курсі, потрібно заповнити анкету за цим посиланням, після цього буде ще два раунди відбору – співбесіда і підписання документів. Також треба подати CV, заповнене англійською мовою.

Більш детально читайте тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus