USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Польщі чоловік напав на людей з мачете, троє поранених

17 Січня 2022 10:52
У польському місті Торунь чоловік напав на людей з мачете, троє осіб отримали поранення. Нападника затримали, повідомляє УНН з посиланням на RMF24.

«Поліцейські в Торуні з електрошокером затримали молоду людину, яка вранці, прогулюючись вулицями міста, завдавала ударів мачете чи ножем випадковим зустрічним людям», – йдеться у повідомленні.

Затриманий – 21-річний Лука Л., який, як вказано, ймовірно, під впливом наркотиків ходив вулицями міста і завдав ударів ножем або мачете людям.

Поліцейські застосували електрошокер, щоб заарештувати його.

Наразі відомо про 3 постраждалих, у одного відрізано палець, у іншого порізано обличчя. Постраждалих доправили до відділення швидкої медичної допомоги.

Нападника доправили до слідчого ізолятора. Прокуратура має висунути йому обвинувачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Січня 2022 12:46
У штрафбат пошлють. На білоруську границю арабів ганяти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus