USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

У Польщі багатодітна українка катувала та продавала педофілам прийомних дітей

5 Січня 2023 10:27
У Познані затримали 52-річну українку Світлану, якій інкримінують катування п’яти дітей. Жінка давала дітям таблетки, гриби та невстановлені речовини.

Про це інформує poznan.wyborcza.pl.

Біженка в березні переїхала з України разом зі своїми п’ятьма дітьми до Польщі. За даними слідства, жінка ще в Україні знущалася з дітей, це вона продовжила робити й у Польщі.

За інформацією слідства, українка знущалась зі своїх прийомних дітей. Вона виривала їм волосся, а також била – кулаком, рукою, ременем, товкачем, сковорідкою чи гілкою. Підозрювана також запихала до рота пелюшки, забруднені сечею та калом, змушувала дітей їсти собачі фекалії.

Через те, що божевільна матір не годувала дітей, 5-річна дівчинка зараз важить лише 12 кілограмів, а 9-річний хлопчик не може їсти, поки йому це не дозволить мати.

Крім того, українка давала дітям таблетки, гриби та невстановлені речовини. Від цього у дітей паморочилося в голові, вони засинали, не могли рухати кінцівками та відкривати очі. Також жінка заробляла на дітях, дозволяючи педофілам ґвалтувати їх.

Жінка свою провину визнала лише частково. Вона заявила, що дійсно інколи нібито могла вдарити своїх дітей через стрес. Інших звинувачень вона не визнала. Проте експерт-психолог встановив, що діти не брешуть.

3 січня суд продовжив ув’язнення жінки до 3 місяців. Наразі триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
! Показати IP 5 Січня 2023 11:08
Боже, хто дав під опіку цьому потворну дітей? Де нагляд за людьмии, які всиновлюють діток, де відповідні служби? Чи діють якісь перевірки? Родичі, сусіди? Чи віддали і забули? Адже цей бабуін не вчора почала знущатися над дітьми. Надіюся тепер їй мало не покажеться !!!
Клава Показати IP 5 Січня 2023 14:48
за який нагляд ви говорите ? - дайте Федорам Шульганам (шеф луцької служби) спокійно працювати !..
HDR Показати IP 5 Січня 2023 14:55
В сім'ї не без урода.
Світлана Показати IP 1 Червня 2023 09:13
Я знаю Світлану, вона ніколи такого не робила, дивує як можна так жахливо набрехати на людину , невже в Європі так легко зфальсифікувати звинувачення і набрехати на людину , забрати в неї права і робити жахливі психічні травми її дітям
Юліана Показати IP 2 Червня 2023 13:07
Справа сфальсифікована, діти розказують про батьків біологічних, не про прийомну матір, діти усиновленні і їх хтось використовує проти прийомної матері ... Чому ніхто не розібрався в справі і кому то треба таке творити з сім'єю цією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus