USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У пологовому Ковельського МТМО вперше – «День відкритих дверей»

31 Липня 2023 12:56
Побувати у пологовому залі задовго до народження малюка, побачити, в яких умовах з’явиться на світ бажана дитина, змогли майбутні матусі та їхні чоловіки у Ковелі. У пологовому будинку Ковельського МТМО вперше відбувся «День відкритих дверей», інформують у лікарні.

Багато цікавого дізналися присутні від медичного директора пологового будинку Василя Сеника. Він дав корисні поради вагітним жінкам та їхнім партнерам, які планують бути присутніми на пологах. Про епідуральну анестезію розповів завідувач відділення анестезіології Павло Сироватка. Цей безпечний для породіллі та дитини метод знеболення стає все більш популярним в Україні. Хоча за кордоном його застосовують досить давно.

З якою метою роблять забір пуповинної крові, розповіла медичний консультант банку пуповинної крові та стовбурових клітин «Гемафонд» Юлія Батова.

Завітала на «День відкритих дверей» секретар міської ради Оксана Багнова. Цей візит став для неї символічним, адже рівно 30 років тому саме цього дня вона вперше стала мамою. Оксана Леонтіївна наголосила, що міська влада докладає максимум зусиль для створення комфортних умов у пологовому будинку, виділяє кошти на придбання медичного обладнання. Подякувала медперсоналу за роботу, побажала щасливого материнства жінкам, здоров’я – майбутнім малюкам.

«Екскурсійний» маршрут розпочався з приймального відділення, куди поступає вагітна жінка, пролягав через пологові зали та післяпологові палати, і завершився місцем виписки із фотозоною.

Найприємнішим моментом заходу був розіграш подарунків. Серед них: сертифікат на безкоштовне перебування у палаті покращеного планування разом із партнером; набори найнеобхідніших речей для новонароджених; букет квітів при виписці з пологового будинку від квіткової крамниці «Flowers kitchen». Усі учасники зустрічі отримали в подарунок вологі серветки для немовлят від торгової марки «Huggies».

«День відкритих дверей» минув у привітній атмосфері та залишив позитивні емоції не лише в гостей, а й в організаторів. Тож такі зустрічі планують зробити регулярними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus