USD 41.20 41.38
  • USD 41.20 41.38
  • EUR 41.20 41.38
  • PLN 10.60 10.75

У поліції розповіли про розслідування загибелі депутата Полякова

9 Лютого 2022 08:44
Столична поліція продовжує розслідування у кримінальному провадженні за фактом загибелі народного депутата України Антона Полякова.

Про це йдеться у відповіді слідчого управління Головного управління Національної поліції у Києві на інформаційний запит Укрінформу.

«За фактом смерті 08.10.2021 р. народного депутата України Антона Полякова слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування в окремому кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі вживаються всі необхідні заходи, спрямовані на повне та неупереджене дослідження обставин смерті Полякова.

Нагадаємо, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, лікарі швидкої намагалися його реанімувати, але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою «природна смерть».

Розтин показав, що смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Читати ще: Сумніваються у природній смерті: депутати закликають чесно розслідувати смерть нардепа Полякова

Згодом у МВС заявили, що в організмі депутата було виявлено наркотичні речовини. Натомість нардепка Анна Скороход заявила, що її співмешканець, померлий нардеп Антон Поляков, ніколи не вживав наркотиків. Вона також зазначила, що бачила на його тілі нібито сліди від удушення.

18 листопада 2021 року Верховна Рада утворила Тимчасову слідчу комісію з питань розслідування вбивства народного депутата Антона Полякова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus