USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У поліції прокоментували відео з інцидентом на переході на Гнідавській

25 Квітня 2018 08:14
Власник автомобіля, не завжди може бути водієм. Тому в працівники поліції не можуть ідентифікувати водія автомобіля ВАЗ 21099, який мало не збив жінок із дітьми на вулиці Гнідавській у Луцьку.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Нагадаємо, інцидент трапивася близько 9 години ранку 24 квітня на вулиці Гнідавській. Водій автомобіля ВАЗ 21099 ледь не збив двох жінок із дітьми. За кілька хвилин відео поширилося у Фейсбуці. Ситуацію прокоментувала речниця управління патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук.

«Ми переглянули це відео. На жаль, на відео не видно ні номерних знаків автомобіля, ні можливо ідентифікувати особу водія.

Ми притягуємо до відповідальності саме водія, людину, яка керувала. Тобто, власник транспортного засобу не завжди може бути водієм. Звичайно, такий випадок є кричущим і, на жаль, такі випадки

є типові для нашого міста, та й загалом на українських дорогах. Рекомендуємо ще ретельніше дивитися по боках, коли переходите дорогу, і закликаємо водіїв до більшої відповідальності», – наголосила Ольга Бузулук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Мен Показати IP 25 Квітня 2018 09:04
І знову все через ці бляхі!!!! Скільки можна вже терпіти ті бляхи скажіть?
Макс Показати IP 25 Квітня 2018 09:16
Це ж смішно! Наприклад: Власник пістолета, не завжди може бути вбивцею. Тому в працівники поліції не можуть ідентифікувати людину, яка мало не вбила жінок із дітьми на вулиці Гнідавській у Луцьку. Дійсно, а нафіга когось шукати!
Свідок Показати IP 25 Квітня 2018 09:26
коментар Бузулук як завши стандартний! " ..не можем, не видно..." КОРОТКО ІДІТЬ В ДУ//////У! Можна опитати автора відео, пішоходів, інші камери спостереження переглнути, цеж не є-бляхи! але...але... ну ви поняли!
Вася Показати IP 25 Квітня 2018 09:36
Припустимо що сталось дтп з наїздом на пішоходів, водій втік! Дії поліцї- "На жаль, на відео не видно ні номерних знаків автомобіля, ні можливо ідентифікувати особу водія.....Рекомендуємо ще ретельніше дивитися по боках, коли переходите дорогу..." що за патрульна служба? хто ці люди?
111 Показати IP 25 Квітня 2018 09:47
Ще одне підтвердження некомпетентності поліції. Навіщо шукати, легше відмазатись. Звикли тільки селфі робити та бабусь ганяти. Нероби
Поліцманам Показати IP 25 Квітня 2018 10:30
Шановані інспектори поліції, така публічна безкарністі і Ваша безпорадність правокує нові правопорушення. Невже важко, згідно із ЗУ "Про Національну поліцію" опитати власника автомобіля і встановити хто у той день був за кермом автомобіля?! Таке враження, що Ви можете скласти протокли тільки за порушення правил паркування і то не точно;) Стикався з вашими документами в суді, вони не витримують жодної критики. А потім на шпальтах кричать суд незаконно виправлав когось (звичайно деякі судді теж дивляться на документи з певним ухилом;)
Лучанка Показати IP 25 Квітня 2018 10:49
Водій, звичайно, ще той м..ак. Але ж добре, що хоч в останній момент мамаша подивилась на дорогу, а не на подружку.
ігор луцький Показати IP 25 Квітня 2018 11:08
Отак,приїхали.А нам постійно розповідали,що у разі скоєння правопорушення легко встановити транспортний засіб і водія,якщо т.з. був на укробляхах.
Віца Показати IP 26 Квітня 2018 14:25
Міф про те, що укробляхи не порушують правил -розвієно як дим з труби део ланоса!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus