USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

У поліції назвали дві версії вбивства активіста сумського «Правого сектора»

28 Жовтня 2021 14:07
Поліція Сумщини розглядає дві основні версії вбивства активіста «Правого сектора» Олександра Іваніна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

«Серед мотивів вчинення злочину розглядається версія вбивства, вчиненого на замовлення у зв’язку із діяльністю потерпілого, та вбивство на ґрунті особистих неприязних стосунків», – йдеться у повідомленні.

В поліції інформують, що тіло направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи з метою встановлення причин смерті.

Як розповіла співмешканка вбитого, приїхавши додому, вони з чоловіком вийшли з автомобіля та попрямували до будинку. Раптом до них підбіг невідомий та здійснив сім чи вісім пострілів з вогнепальної зброї у її співмешканця. «Внаслідок чого він отримав три кульових поранення в спину та одне в грудну клітину. Потерпілий помер на місці події», – зазначили в поліції.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин події та особи, причетної до злочину.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Як повідомляли, 27 жовтня близько 21:00 години від оператора лінії 103 до поліції в місті Суми надійшло повідомлення про те, що на вулиці Заливній стріляла невідома особа і лежить закривавлений невідомий чоловік.

Командир добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Андрій Стемпіцький повідомив у Facebook, що в Сумах «кілер вбив активіста «Правого сектора» Олександра Іваніна на очах у дружини».

Олександр Іваніна на виборах 2020 року балотувався до Сумської міської ради від партії «Правий сектор», але не пройшов. Він публічно виступав проти підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 28 Жовтня 2021 14:30
Цитата із статті: "Серед мотивів вчинення злочину розглядається версія вбивства, вчиненого на замовлення у зв’язку із діяльністю потерпілого" - І яка ж це така діяльність??? Невже патріотична???)))
Народна прокуратура до 123 Показати IP 28 Жовтня 2021 16:13
"...він публічно виступав проти підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках". Надзвичайно героїчна громадська позиція! От саме за неї і вбили! За такою логікою у нас тоді пів-Луцька треба перестріляти. Більш ніяких проявів героїчного активізму не виявлено?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus