USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У поліклініці Волинської обласної лікарні прийматимуть пацієнтів лише за попереднім записом

4 Вересня 2022 08:08
З початку вересня на прийом до лікарів у консультативній поліклініці обласної клінічної лікарні можна потрапити лише за попереднім записом.

Про це розповіла Суспільному завідувачка поліклініки Ніна Яцик.

Щодня цю поліклініку відвідує орієнтовно 300-400 пацієнтів. Запис на прийом дозволяє обрати людині день і час, а поліклініці – уникнути черг.

Для прийому за записом пацієнту треба мати електронне направлення від сімейного лікаря.
«Для запису тут працює чотири телефони: два мобільні й два стаціонарні. Записатися можна щодня, крім вихідних, з 8:00 до 15:00. Протягом серпня у закладі тестували систему, проводили пробний запис до семи спеціалістів», – каже медична реєстраторка Олена Кузьмич.
60-річний Сергій Оніщук приїхав з села Рудники Луцького району до ендокринолога. Вперше за записом на визначену годину. На прийом, зі слів пенсіонера, записала донька.
«Набагато легше і фізично, і морально, тому що часто тут – скандали під дверима і негатив від пацієнтів, бо всі приходять з 6:00 і, на жаль, пів дня сидять", – каже ендокринолог Людмила Коренюк.

Читати ще: У Волинській обласній лікарні виконали унікальну операцію на серці

У консультативній поліклініці обласної клінічної лікарні працює 36 лікарів. Зі слів отоларинголога Олександра Хлопіча, попередній запис на прийом – це полегшення у роботі. Поза чергою приймають лише військовослужбовців та вагітних.

Зі слів завідувачки поліклініки Ніни Яцик, перехідний період від живих черг до прийому за попереднім записом триватиме орієнтовно два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 4 Вересня 2022 10:16
Скільки тепер братимуть за роздруківку електронного направлення? В травні придумали платіж 2 грн. 400*2=800. 800*20=16000 в місяць. Ось такий бізнес і це на надуманій послузі, бо електронне направлення роздруковувати абсолютно не потрібно
Не пацiент Показати IP 4 Вересня 2022 12:55
На тi телефони неможливо додзвонитися!...
Волинянка Показати IP 4 Вересня 2022 17:48
Попередній запис за допомогою 2-х стаціонарних та 2 -х мобільних телефонів, звісно, добре... однак його багатоваріантність (наприклад, запис онлайн) була б теж доречною!!!
Вікторія Показати IP 3 Липня 2023 16:21
Записуєшся на прийом на певну годину, проте всеодно чекаєш своєї черги, бо живу чергу ніхто не віднімав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus