USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У Пентагону є інопланетні «біозразки»: слухання в Конгресі США

27 Липня 2023 23:41
Влада США має зразки «нелюдських» біологічних речовин, зібрані в місцях «падіння НЛО».

Про це розповів колишній працівник американської розвідки Девід Груш на відкритих слуханнях у Конгресі з проблеми НЛО, передає УНІАН.

Груш підкреслив, що він вважає за краще використовувати термін «нелюдський», а не «інопланетний». За його словами, крім «нелюдських» біозразків влада США заволоділа «нелюдськими» транспортними засобами.

На запитання, чи були також знайдені «пілоти, які пілотували цей корабель», Груш сказав, що «біозразки прийшли з деяких виявлених місць аварій, так». На уточнююче питання, чи дійсно були виявлені саме «нелюдські» біозразки, Груш відповів ствердно.

«Не людські. Це була оцінка людей, безпосередньо знайомих з програмою, з якими я говорив, які наразі все ще беруть участь в програмі», – заявив він.

Груш зазначив, що особисто він не зустрічав феномен НЛО, але запевнив, що йому відомо про «кількох колег», які постраждали від НЛО. Також він заявив, що провів інтерв’ю з 40 свідками за чотирирічний період.

Він сказав, що керував зусиллями Міністерства оборони з аналізу повідомлень про спостереження НЛО і був проінформований про програму, спрямовану на збір і відновлення розбитих космічних кораблів. За його словами, ця програма виконувалася десятиліттями і переховувалася США.

На запитання, чи має уряд США інформацію про позаземне життя, Груш заявив, що США, ймовірно, знали про «нелюдську» діяльність з 1930-х років.

Натомість Пентагон спростував твердження Груша про приховування інформації.

Прессекретар Міноборони Сью Гоф заявила, що слідчі не виявили «будь-якої інформації, яка піддається перевірці, що підтверджує твердження про те, що будь-які програми, які стосуються володіння або зворотного проектування позаземних матеріалів, існували в минулому або існують на цей час».

Пошуки НЛО

У червні NASA вперше відкрито розповіли про дослідження невпізнаних аномальних об’єктів або явищ. Вони зізналися, що вивчили понад 800 повідомлень про невідомі літальні об’єкти, з яких лише невелика частина не піддається науковому поясненню.

Два роки тому Пентагон теж опублікував звіт, в якому заявив, що у Міноборони США немає пояснень появи десятків невстановлених літальних об’єктів, які помітили військові пілоти. Всього у Пентагону накопичилося вже півтори сотні зафіксованих випадків, які так і не вдалося пояснити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патрiот Показати IP 28 Липня 2023 00:12
Пiсля прийняття закону про марiхуану i у нас будуть iнопланетяни
##Монархіст Показати IP 28 Липня 2023 00:53
То що виходить, штурм зони 51 відклали даремно ?...
Мирон Показати IP 28 Липня 2023 10:30
Тільки на території США приземляються НЛО? інші материки не цікаві інопланетянам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus