USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Пенсійного фонду на Волині – новий керівник

Сьогодні 16:43
Головне управління Пенсійного фонду у Волинській області очолила нова керівниця – Неклеса Леся Анатоліївна. Офіційне представлення відбулось сьогодні за участю заступника голови Волинської ОДА Олександра Троханенка та голови правління Пенсійного фонду України Євгенія Капінуса.

Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Як відзначив Олександр Троханенко, обласна влада всіляко підтримує органи Пенсійного фонду на Волині в багатьох напрацюваннях. Тож заступник голови ОДА привітав новопризначену начальницю головного управління та запевнив у конструктивній співпраці.

«Впевнена, що разом із колективом професіоналів, які працюють на місцях, ми покращимо роботу головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області. Вірю у вас і вдячна за довіру голові правління Євгенію Валерійовичу», – висловилась Леся Неклеса, приймаючи вітання із призначенням.
Плідної роботи та успіху у вирішенні всіх питань побажав колективу Євгеній Капінус, голова правління ПФУ. Він також відзначив, що чималий досвід роботи представленої керівниці стане в нагоді у розвитку управління, а також у виконанні завдань як Пенсійного фонду, так і Міністерства соціальної політики України.

Читати ще: Волинь співпрацюватиме з Європейською бізнес-асоціацією

До слова, у структурах Пенсійного фонду посадовиця працює з 1999 року, послідовно долаючи трудовий шлях від спеціаліста у районному відділі до керівних посад у головному управлінні ПФУ на Дніпропетровщині.
Від сьогодні, 22 липня 2024 року, Леся Неклеса приступила до виконання обов’язків начальниці головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP Сьогодні 17:57
Сподіваюсь, що посадовиці легко вдалось "здолати" шлях від головного управління ПФУ Дніпропетровщини до Волині. Вже багато спеців здолали цей шлях з допомогою Троханенка і Погуляйка. Ніби на Волині немає таких спеціалістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus