USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.15

У пасажира двоколісного – тяжкі травми: судили водія Subaru, який у Луцьку зіткнувся з мотоциклом

30 Червня 2024 13:30
Судили водія Subaru, який у Луцьку не пропустив мотоцикла, через що постраждала людина. Він відбувся двома роками іспитового терміну.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Аварія трапилася зранку 18 квітня 2024 року на вулиці Ковельській. Виконуючи поворот, Андрій П. не надав дорогу водію мотоцикла, який рухався назустріч.

Унаслідок зіткнення пасажир двоколісного отримав травми, що належать до категорії тяжких. Зокрема у нього діагностували забій головного мозку та перелом скроневої кістки черепа. Водій мотоцикла відбувся забоями.

Читати ще: Судили батька чотирьох дітей, який біля Луцька збив дівчину на пішохідному переході

Обвинувачений свою вину повністю визнав, просив суворо не карати його. Повідомив, що зіткнення сталося внаслідок його необережних дій.

Потерпілий своєю чергою не наполягав на суворій мірі покарання.

У підсумку Андрія П. визнали винним за ч. 2 ст. 286 КК України. Йому призначили покарання три роки позбавлення волі, яке замінили іспитовим терміном на два роки. Також він заплатить КП «Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади» майже 30 тисяч гривень витрат, що пішли на лікування постраждалого.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus