USD 41.25 41.65
  • USD 41.25 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Парижі – сутички «жовтих жилетів» з поліцією: одному з мітингарів відірвало руку

9 Лютого 2019 17:27
Перші сутички сталися між учасниками протестів «жовтих жилетів» у Парижі і правоохоронцями, один з демонстрантів під час протистояння втратив руку.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Le Figaro.

За даними медиків, чоловік втратив руку у протистоянні під будівлею Національної асамблеї Франції (нижньої палати парламенту). Як стверджують очевидці, причиною важкої травми стала граната, яку правоохоронці кинули в натовп, намагаючись відтіснити протестувальників, які штурмували огорожу парламенту.

Повідомляється, що постраждалий – фотограф «жовтих жилетів», який хотів відкинути гранату, що прилетіла в групу мітингарів, однак вона розірвалася в руці чоловіка.

Префектура поліції Парижа підтвердила, що під час сутичок важке поранення у руку отримав один з демонстрантів. Він зараз у лікарні.

У Франції в суботу триває 13-та хвиля мобілізації «жовтих жилетів». Перші сутички у Парижі були зафіксовані о 12.30 за місцевим часом. Поліція намагалася розігнати демонстрантів сльозогінним газом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 10 Лютого 2019 09:50
народ проти макрона і його кодла.... чого з того приводу не верещить держдеп - щоб макрон -панда йшов геть??? чого не виявляють з цього приводу занепокоєність гейропейські васали сша?? де поділась демократія і права людини??? подвійні стандарти наглосаксів в дії.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus