USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У парку Володимира за пів мільйона встановлять ігровий комплекс

21 Серпня 2022 19:39
У Володимирі в парку «Слов’янський» планують розмістити новий ігровий комплекс «Хортиця».

Про це на сайті Prozorro інформує управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Аукціон заплановано на 2 вересня.

Очікувана вартість встановлення ігрового комплексу «Хортиця» на гумове покриття в парку «Слов’янський» становить 530 600 гривень.

Відповідно до технічного завдання, ідеться про наступні роботи: улаштування дорожніх корит, основ зі щебеню та щебенево-піщаної суміші, бетонних бортових каменів, покриття з гумових плиток, копання ям вручну під фундаменти, влаштування бетонних фундаментів і збирання ігрового комплексу «Хортиця» (на головному фото).

Як вказано, ігровий комплекс замовник придбав окремо. Його мають встановити у парку Володимира до 30 жовтня поточного року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
234 Показати IP 21 Серпня 2022 21:10
А чи потрібні малому містечку такі великі витрати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus