USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Панамі сталася стрілянина: загинув футболіст збірної, ще семеро людей поранені

4 Вересня 2023 16:01
У місті Колон в результаті стрілянини загинув гравець національної збірної Панами з футболу Гілберто Ернандес, ще семеро осіб отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Озброєні люди відкрили вогонь по групі людей, які зібралися в будівлі в місті Колон.

У результаті 26-річний Гілберто Ернандес загинув, а ще семеро осіб отримали поранення.

Поки незрозуміло, чи був ціллю стрілянини футболіст, який також виступав за аргентинський клуб «Атлетіко Індепендьєнте», і який був мотив у зловмисників.

Зазначається, що протягом останніх місяців у Колоні зросла кількість вбивств, оскільки дві ворогуючі банди борються за контроль над прибутковими маршрутами контрабанди наркотиків.

Цього року в Колоні, місті з населенням 40 000 жителів, було вбито понад 50 людей.

Портове місто, розташоване на північному вході в Панамський канал, є транзитним пунктом для кокаїну, який контрабандою доставляється з Південної Америки через Панаму до Європи.

Ернандес дебютував у збірній Панами в березні цього року в матчі проти Гватемали. Батько гравця закликав молодь Колона «припинити насильство», а владу «запустити проєкти, щоб врятувати молодь від цього насильства».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus