USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У одному з районів Луцька обмежать рух вантажівок. Де саме?

19 Червня 2024 12:43
У мікрорайоні Вишків обмежать рух великогабаритних транспортних засобів.

Відповідне рішення про встановлення габаритних дорожніх воріт на вулиці Авіаторів було ухвалено 19 червня на виконкомі Луцької міської ради.

Як вказано в пояснювальній записці до проєкту рішення, мешканці вулиць Мрії та Авіаторів, провулку Авіаторів зверталися з численними наріканнями на постійний рух великогабаритних транспортних засобів, що спричинили руйнування дорожнього покриття проїжджої частини та тротуарів, житлових будинків на зазначених вулицях. Тому виникла необхідність обмеження руху транспорту за вертикальним габаритом.

Очікуваним наслідком ухвалення цього рішення є запобігання подальшим руйнуванням дорожнього покриття на вулицях Мрії, Авіаторів, провулку Авіаторів та можливості в майбутньому проведення ремонтних робіт.

Невдовзі департамент житлово-комунального господарства має замовити проєктно-кошторисну документацію на встановлення габаритних дорожніх воріт на вулиці Авіаторів на ділянці від вулиці Мрії до провулку Авіаторів.

Читати ще: «У кожного хата потріскана»: лучани нарікають на фури, які їздять їхньою вулицею

Нагадаємо, люди на вулиці Мрії в Луцьку неодноразово звертали увагу на те, що фури розбивають їм дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ася Показати IP 19 Червня 2024 14:22
Нарешті . Здійснилось , через 25 років.. І це наша перемога , вул.Мрії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus