USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Нововолинську зіткнулося два авто, постраждав один із водіїв

5 Червня 2024 11:30
Аварії трапилися вчора, 4 червня, на Ковельщині та у Нововолинську.

Про це інформує поліція Волині.

Близько 10 години у селі Луків на Ковельщині 38-річний керманич мотоцикла Geon не вибрав безпечної швидкості та не врахував дорожню обстановку, що могло б спричинити зіткнення з автомобілем Volkswagen. Аби його уникнути, водій двоколісного здійснив екстрене гальмування та впав з транспортного засобу, він травмувався.

Читати ще: На Волині судили учня 11 класу: п’яним віз пасажирів на несправному мотоциклі й потрапив у ДТП

Чоловіка госпіталізували до лікарні. Мотоцикл та автомобіль з місця події слідчі вилучили.
У Нововолинську 65-річний водій ГАЗ, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі мікроавтобусу Mercedes та зіткнувся з ним. Внаслідок цього тілесні ушкодження отримав керманич Mercedes, його доставили у лікарню для надання медичної допомоги. Водії за кермом були тверезі.

Читати ще: Обгін обернувся лікарнею: біля Луцька водій Opel скоїв ДТП і за це заплатив 850 грн штрафу

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування слідчі з’ясують усі обставини аварій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus