USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Нововолинську вилучили фальсифікат в забороненій тарі «bag-in-box»

6 Січня 2020 14:52
У Нововолинськ викрили місце незаконного накопичення та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв, інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, в рамках операції «Акциз-2020» встановлено, що фізична особа підприємець одного із прикордонних міст області у складському приміщенні власного склад-магазину незаконно зберігав 1670 літрів лікеро-горілчаних напоїв, в т.ч. розлитих в тару типу «bag-in-box». Продукція реалізовувалась вище вказаним «бізнесменом» у склад-магазині, при цьому останній жодних дозвільних документів для реалізації лікеро-горілчаних напоїв не мав.

За результатами вжитих заходів податковою міліцією з незаконного обігу вилучено фальсифіковану продукцію орієнтовною вартістю 400 тис. грн. Крім того, були вилучені марки акцизного податку з ознаками підробки, якими маркувалися лікеро-горілчані напої.

В оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв розлитих в тару типу «bag-in-box» заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus