USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У Нововолинську відкрили реконструйований легкоатлетичний зал

29 Грудня 2017 15:53
У дитячо - юнацькій спортивній школі Нововолинська відбулося відкриття оновленого легкоатлетичного залу. Сьогодні спортивний зал після реконструкції дав старт початку проведення змагань, йдеться на сайті міської ради.

З нагоди відкриття на урочистість завітали представники міської влади, а також президент Федерації легкої атлетики Волині, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України, директор ПП «СпортЕлітБуд», заслужений тренер України Володимир Рудюк, юні легкоатлети, їхні наставники і батьки.

Відкриваючи захід, заступник директора спортивної дитячої установи Галина Мартинова наголосила, що у передноворічно-різдвяні дні збулася їхня казкова мрія – мати сучасний легкоатлетичний зал.

Президент Федерації легкої атлетики Волині Володимир Рудюк задоволений результатами роботи. Очолювана ним фірма здійснювала капітальний ремонт приміщення ДЮСШ.

Легкоатлетичний зал такого рівня, що функціонує при Нововолинській дитячо-юнацькій спортивній школі – єдиний на Волині. Тут проводяться обласні змагання, традиційні турніри, у яких беруть участь юні спортсмени і з інших областей України.

Міський голова Віктор Сапожніков, звертаючись до присутніх, наголосив, що у співпраці з депутатами міської влади було прийнято рішення, аби провести капітальний ремонт у дитячо-юнацькій спортивній школі і виділити на це 1 млн 65 тис. грн бюджетних коштів. Він упевнений, що потрібно розвивати спортивну інфраструктуру в місті, адже заняття спортом – це насамперед здоровий спосіб життя.

Після урочистої церемонії перерізання стрічки, розпочався турнір із легкої атлетики серед дітей 2003-2004, 2005-2006, 2007 рр.н. і молодші.

Більше ста учасників змагалися за звання найкращого у стрибках в висоту та з бігу на дистанції 30 м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus