USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Нововолинську вдруге провели змагання для малюків «Забіг у повзунках»

11 Серпня 2024 22:39
У неділю, 11 серпня, напередодні Дня молоді на стометрівці пройшли вже традиційні змагання «Забіг у повзунках». У них взяли участь 18 хлопчиків і дівчаток віком від 8 до 14 місяців. Їхнім завданням було подолати чотириметрову дистанцію повзком якнайшвидше. Батьки та рідні могли підбадьорювати діток, показувати їм улюблені іграшки, але не торкатися учасників.

Про це повідомили в Нововолинській міській раді.

Переможцями цьогорічного змагання стали Давид Олейников та Єсенія Усова. Вони проповзли дистанцію швидше за інших малюків.

Привітав учасників міський голова Борис Карпус, побажав усім щасливого та радісного дитинства.

Переможці «Забігу у повзунках» отримали головні призи від спонсора, магазину «Тобі маркет» – дитячі велосипеди, від ТРЦ «Форест» і кафе «Новік» – сертифікати, а також дипломи за перше місце.

Всі інші учасники теж не залишилися без призів. Їм вручили іграшки, солодощі та дипломи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus