USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Нововолинську розгорнули найбільший вʼязаний прапор України

Сьогодні 20:47
11 серпня в межах всеукраїнської акції «Нитка єднання» на майдані Незалежності у Нововолинську презентували жовто-блакитне полотнище. Його створюють з вʼязаних фрагментів розміром 20 на 20 сантиметрів.

Про це повідомили в Нововолинській міській раді.

Ідея акції належить внутрішньо переміщеним жінкам з громадської організації ГО «Старт у нове життя» за підтримки БФ «Рокада. Волинь». Нововолинська публічна бібліотека стала співорганізатором.

Голова ГО «Старт у нове життя» Анна Карамишева розповіла, що створення теплого прапора – це історія не просто про символ України, це – про єднання українців та підтримку спільної ідеї.
Читати ще: «Нитка єднання»: Луцьк приєднався до створення найбільшого в Україні жовто-блакитного прапора

Нововолинці також зробили вклад у спільну роботу – принесли багато вʼязаних шпицями та гачком жовтих та блакитних клаптиків, які на майдані Незалежності пришили до вже готового полотнища. На сьогодні теплий прапор має довжину близько 9 метрів та зшитий із майже 600 фрагментів. Його розгорнули на майдані перед памʼятником Тарасу Шевченку.

Завершений теплий прапор мають намір зареєструвати у Книзі рекордів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бернард Барух Показати IP Сьогодні 21:25
Це перемога! Не то що якісь там бюджети, енергетика, розпродаж землі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus