USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Нововолинську не встановлюватимуть головну ялинку

9 Грудня 2022 12:17
Цьогоріч у Нововолинську не буде головної ялинки. Натомість у місті прикрасять кілька ялинок, які ростуть біля пам’ятника Тарасові Шевченку. На місці, де зазвичай стоїть головна новорічна красуня, буде працювати Будиночок Святого Миколая.

Про це повідомив міський голова Борис Карпус.

«На жаль, війна триває. Ми попрощалися уже з 49 Героями. Наші свята мають пройти стримано в пам’ять про тих, хто віддав життя заради нас.

Але не дозволимо ворогу забрати свято в наших діток. Тому вирішили прикрасити кілька ялинок, які ростуть біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Використаємо прикраси з попередніх років. На місці, де зазвичай стоїть головна новорічна красуня, буде працювати Будиночок Святого Миколая.

З 8 грудня до 8 січня у Нововолинській громаді триватиме благодійний різдвяний марафон. Ми організовуємо тематичні заходи, під час яких буде тривати збір коштів для потреб Збройних Сил України.

Всі анонси до заходів будуть розміщені на моїх офіційних сторінках і сторінках міської ради в соціальних мережах. Долучайтеся, приводьте діток, даруйте їм гарний настрій і підтримуйте армію», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аналогічні рішення прийняли у Луцькій громаді та у Володимирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus