USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Нововолинську на потреби військових спрямували 5 мільйонів гривень

2 Серпня 2023 22:14
У середу, 2 серпня, відбулася позачергова 25-та сесія Нововолинської міської ради. Головував на засіданні очільник громади Борис Карпус. На порядку денному було п’ять питань.

Про це інформують у міськраді.

Так, для потреб військових додатково спрямували 5 мільйонів гривень, згідно з їхнім запитом.

Своїм рішенням депутати затвердили договір про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Нововолинською міською радою. Він передбачає виділення 7 мільйонів 100 тисяч євро на будівництва житлового комплексу для внутрішньо переміщених сімей на 5-му мікрорайоні Нововолинська.

Читати ще: У Ковелі на підтримку ЗСУ виділили 11 мільйонів

Крім того, депктати внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку громади, до бюджету Нововолинської громади на 2023 рік, а також до детального плану територій.

Перед початком роботи міський голова привітав нову депутатку міськради Олену Варгу та вручив їй депутатське посвідчення.

Як повідомлялося, у Луцькій громаді за перше півріччя перевиконали бюджет на 102 мільйони гривень. Ці кошти скерують на потреби Збройних сил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus