USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.45
  • PLN 10.55 10.75

У Нововолинську мобільні групи перевірятимуть дотримання умов червоної зони

8 Листопада 2021 23:18
З 8 листопада у Нововолинську встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки. У зв’язку з цим почала діяти низка обмежень. Вони стосуються роботи кафе та ресторанів, спортзалів, непродовольчих магазинів та ТРЦ. У маршрутках та автобусах їздити можна лише в масках і за кількістю сидячих місць.

Виконання протиепідемічних вимог перевірятимуть мобільні групи. Про це у понеділок повідомили на засіданні міської комісії ТЕБ і НС, передає БУГ.

Згідно з правилами «червоної» зони, забороняється проведення усіх масових заходів, робота театрів, непродовольчих ринків та магазинів, фітнес-центрів. Також під забороною діяльність кафе та ресторанів, окрім їжі навинос. Як зазначають у МОЗ, нові обмеження не поширюються на ті заклади, де 100% працівників та відвідувачів щеплені від коронавірусу.

Мобільні групи будуть перевіряти всі суб’єкти господарювання на дотримання карантинних заходів.

Мінімальний штраф – 185 гривень – за неносіння маски. Штрафи, які накладаються на об’єкти господарювання за порушення карантинних вимог – це або невакциновані люди в приміщенні, або невакциновані працівники, або обслуговують невакцинованих осіб, порушуючи таким чином законодавчі норми – від 17 тисяч до 34 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мммм Показати IP 9 Листопада 2021 02:36
Нема чим зайнятися.
Анонім Показати IP 9 Листопада 2021 07:50
Создание карательных органов у них в крови.
ВІРУС Показати IP 9 Листопада 2021 09:38
У 33 році було так саме.....
Наталі Показати IP 9 Листопада 2021 19:56
Вколоті ідіоти.попри всі закони..а мобільні групи,які на основі конституції?які вже діють.і допомагають таких ідіотів в стойло заганяти Бидло вакциновані.в стойло
waso Показати IP 31 Січня 2022 11:25
платять бабло "каратєлям" от вони і відпрацьовують його на простих смертних людях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus