USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.95
  • PLN 10.50 10.70

У Нововолинську курсуватимуть два нові автобуси

14 Квітня 2023 22:58
Два нові автобуси з 25 квітня курсуватимуть у Нововолинську за маршрутами №2 та №6.

Пасажирські автобуси обладнані пандусом, що є досить зручним для людей на візочках та батьків з дитячими колясками. Також в маршрутному таксі наявні камери відеоспостереження та кондиціонери, інформує Буг.

Перевізниця Ольга Пронь зазначила, що ще однією перевагою такого транспорту є пасажиромісткість. Автобус вміщає 48 пасажирів, з них 29 сидячих місць.

Курсуватимуть автобуси за маршрутами №6 та №2 у час-пік, аби розвантажити пасажиропотік, а люди мали змогу комфортно доїжджати на роботу.

Міський голова Борис Карпус подякував підприємиці за те, що вона відреагувала на заклик щодо якісного транспорту у місті. Нагадаємо, 3 січня у Нововолинську під час руху в одному з маршрутних таксі відірвалося заднє колесо.

Після цього інциденту Борис Карпус написав лист до всіх перевізників з закликом оновити парк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 15 Квітня 2023 00:42
Проїзд буде по 20 гр , нічого просто так не робиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus