USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

У Нововолинську хочуть запровадити електронні квитки в транспорті

10 Серпня 2021 23:51
У Нововолинську можуть запровадити електронні квитки для пасажирів громадського транспорту.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

10 серпня відбулися громадські слухання, де із зацікавленими особами обговорювали Правила користування міським та приміським пасажирським транспортом у Нововолинській територіальній громаді.

Зокрема, документ регулює загальні правила користування громадським транспортом, порядок обігу електронних квитків, отримання електронного квитка пасажиром та його поповнення, взаємодію перевізника з пасажирами та оператором, права і обов’язки надавачів та користувачів послугою.

Питання про затвердження проєкту рішення буде винесене на найближче засідання виконавчого комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шахтар Показати IP 11 Серпня 2021 07:20
Електронні квитки - це круто! Є цілих 2 маршрути по місту 15 мікрорайон -шахтарький та 15 мікрорайон - поворот шахти 3. Інші маршрутки приміські з навколишніх сіл.(переобладнані з вантарних бусики) Пільговиків не возять ні міські, ні приміські. А ще треба поставити на зупинках табло з відслідковувааням маршруток, вай-фай та відеозвязок з міською вартою порядку на випадок, якщо хтось порушить благоустрій - викине сміття поза урною. Клас!
Сергій. Показати IP 11 Серпня 2021 12:55
З якого милого пенсіонерів та пільговиків возити на халяву. Купи собі воза та вози їх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus