USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

У Нововолинську каналізують нові вулиці

21 Лютого 2021 23:59
У Нововолинську запланували нове будівництво каналізаційної мережі на вулицях Данила Галицького – Рєпіна.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив на платформі Prozorro Нововолинськводоканал. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 лютого 2021 року.

Очікувана вартість робіт становить 268 900 гривень.

Будівництво включатиме розроблення ґрунту екскаваторами, зачищення дна та стінок вручну, улаштування піщаної основи під трубопроводи, укладання трубопроводів з поліетиленових труб, улаштування круглих збірних залізобетонних колодязів діаметром один метр, улаштування підмуровки колодязів з керамічної цегли, засипку вручну траншей ґрунтом, засипку траншей бульдозерами з переміщенням ґрунту, ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками та засипку траншей бульдозерами.

Як вказано в технічному завданні тендерної документації, ці роботи мають виконуватися кваліфікованими працівниками та відповідною технікою з додержанням усіх необхідних технологій та вимог Державних стандартів України.

Роботи з будівництва каналізаційної мережі в місті триватимуть з 1 квітня до 1 липня 2021 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкту становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus