USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Нововолинську чоловік незаконно відібрав у жінки сина, – ЗМІ

26 Квітня 2020 11:41
Пізнього вечора проти 24 квітня троє чоловіків – два працівники Володимир-Волинського відділу поліції та житель Нововолинська – забрали у жительки села Чорників Володимир-Волинського району Марії Кузнецової малолітнього онука. Хлопчика сонним вихопили з ліжечка та повезли у невідомому напрямку, повідомляє «Радар».

Батько дитини Сергій Макарчук вирішив скористатися тим, що його колишня співмешканка Марія Кузнецова, у якої він неодноразово намагався відібрати сина, була у справах в Нововолинську, де постійно мешкає (на час карантину вона з двома дітьми перебралася до мами в село), та близько 21-ї години 23 квітня навідався до колишньої тещі.

Він почав ломитися в хату Кузнецових і вимагати, щоб його впустили. При цьому, зі слів очевидців, брудно лаявся. Хазяйка хати повідомила про непроханого гостя у поліцію.

Він трохи втихомирився й теж зателефонував на 102, заявивши, що Марія не дає йому бачитись із дитиною, що вона погана мати і що малого треба негайно в неї вилучити.

Працівник поліції зателефонував Марії Кузнецовій у Нововолинськ і повідомив, що на виклик у Чорників поліцейські не поїдуть, бо вирішувати, з ким має бути дитина, – то не їхня компетенція, а грюкати в двері Макарчук уже перестав.

Однак уже за пів години чи трохи більше той самий поліцейський з колегою та Сергієм Макарчуком стояли на ґанку хати в Чорникові.

Впустити чоловіків господиня помешкання відмовилася, запідозривши лихе. Вийшла у двір, поспілкувалася з правоохоронцями, розповіла про дебош Макарчука. Один з поліцейських сказав, що зайде тільки в коридор. Відтак грубо відштовхнув жінку. Тримав двері, щоб вона не перешкоджала. Тоді в хату зайшли інший працівник поліції та Макарчук. Чоловік вихопив хлопчика, який уже вмостився спати, з ліжечка та роздягненим поніс до своєї машини. Поліцейські подалися за ним.

Бабуся вибігла з хати, плакала, зупиняла, намагалася бодай одежину для малого дати. А один з поліцейських ударив її по руці. Машина рвонула. Макарчук разом із поліцейським повезли дитину в невідомому напрямку.

Як запевнили Кузнецових працівники поліції, дитину повезли у відділок. Але не довезли. Макарчук висадив поліцейського у Володимирі й помчав на Нововолинськ.

Натомість в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини чоловік спростував цю інформацію та повідомив, що жінка залишила дитину в мами, якій вже за 70. Саме тому він приїхав в село, викликав поліцію та чекав їх прибуття. Коли з мамою зв’язались, то вона повідомила, що від бабусі забрати дитину в нічну пору не може, тому чоловік в присутності поліції забрав сина до себе.

Він переконує, що дитина має все необхідне, їсть, грається та відпочиває.
Натомість екс-дружина, з його слів, з поліцією наступного дня приїжджала до нього додому і хотіла забрати сина назад. Чоловік показав в яких умовах перебуває дитина, проте сина не віддав.

Зрештою, крапку в цій історії має поставити суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Дідо Показати IP 26 Квітня 2020 11:53
Батько має право на сина таке як і мати. Нехай вона аліменти платить. Сина має виховувати мужчина.
Петро до Дідо Показати IP 26 Квітня 2020 14:50
Ага, хай "цицею" нагоду сина. Судячи з цієї "поведінки" воно ще й не працює.. (підробляв "мусором")
Дідо до Петро Показати IP 26 Квітня 2020 15:38
Бабораб?
Мешканка Нов. до Дідо Показати IP 26 Квітня 2020 19:51
Батько який як кобель скаче з одного ліжка в інше і лишає жінок з малолітніми дітьми(доки перша вагітна знаходить коханку, кидає вагітну, починає жити з іншою, і знову ж кидає вже другу з маленькою дитиною бо знаходить ТРЕТЮ!) АУ, кого ви називаєте батьком, воно не заслуговую цього слова. Про які права ви говорите? Батько який любить дитину ніколи не травмуватиме і з скандалами та поліцією на забиратиму дитину посеред ночі! Маленьку дитину!!! якій потрібен реальний догляд!
Лучанин до Мешканка Нов. Показати IP 26 Квітня 2020 20:49
Ааа, то в нас тут типова дівуля яка вирішила не головою подумати, під кого лягти, а чимось іншим)) таких ми багато вже бачили, можеш далі не розповідати. Через півроку-рік піде на якусь "мамбу" шукати настояшчого мушчіну. Якщо не вже там сидить)) Так останнім часом багато мешканок робить, чи то в Новіку, чи в Луцьку, чи навіть в тихому селі. Яке їхало, таке і здибало - нє?))
Дідо до Мешканка Нов. Показати IP 26 Квітня 2020 22:31
Чому ви так впевнені що він не в змозі дати дитині "реальний догляд"? Чи тільки жінка це може?
Мешканка Нов. до Дідо Показати IP 27 Квітня 2020 00:05
Нормальний батько може доглядати дитину. Нормальний! А людина яка приїжає посеред ночі з поліцією і витягу маленьку дитину з ліжка - психічно неврівноважена.Якби він думав про хлопчика то розумів би що ті скандали шкодять дитині. І якби любив дітей то не спав би з ким попало і не лишив би двох жінок з малолітніми дітьми. Чи тоді коли скакав від одної до другої не знав що дітям крім мами потрібен і батько? Хлопчику потрібен тато!Але вчинки цього чоловіка говорять про його психічну нестабільність. Таким людям довіряти дитину не можна.
Дідо до Мешканка Нов. Показати IP 27 Квітня 2020 12:27
Психічна нестабільність у вас, він батько і має право забирати сина і о 3-ій ночі. А з поліцією приїжджає тому що по-іншому він забрати його не може.
Лучанин до Дідо Показати IP 27 Квітня 2020 23:34
Вас у країни Європи, вам би розказали чи має право батько з матюками і скандалами забирати дитину, ніби це якась річ.
Дідо до Лучанин Показати IP 28 Квітня 2020 11:28
Там і батькові дитину присуджують, і в цьому випадку саме йому і присудили б, тому що він має більш шансів дати йому краще життя, а наші жіночки-судді один за одну тягнуть. Скільки дітей присуджено батькові? 1%? Ви хочете сказати що в 99% чоловік гірше жінки?
Дідо до Мешканка Нов. Показати IP 27 Квітня 2020 12:38
Те що він кохає багатьох жінок не робить з нього поганого батька. Має можливість, нехай і з 10-ма спить, вам яке до того діло.
Син розлучених до Дідо Показати IP 27 Квітня 2020 12:41
Я сам дитина розлучений батьків, мати мене теж переховувала від батька, але ми з ним порозумілися. Мати була неадекватною, і я б і сам з такою жити не зміг би. Ось так. Сподіваюсь батько зможе офіційно жити з сином. Удачі тобі друже!
людина Показати IP 26 Квітня 2020 12:05
це ж що за середньовіччя??? як можна без підстав забрати в матері дитину? і ще й переховувати? хіба це не викрадення??? чому не реагує поліція? чи в того Макарчука там кум-сват-брат? дика якась ситуація!
Вася до людина Показати IP 26 Квітня 2020 20:14
Якщо це батько - то що означає "без підстав". Він ж тій дитині теж не "хтось з гори", а найближчий родич. Може там такий розклад, що "аліменти плати, а сина фігушки побачиш"? Взагалі - хай самі розбираються собі. Я от що хотів сказати в першу чергу. ЧОЛОВІКИ, ДИВІТЬСЯ І НЕ ПОВТОРЮЙТЕ ЧУЖИХ ПОМИЛОК!!! НЕ ЛІЗЬТЕ В ЗАКСИ З КИМ ПОПАЛО!! ДИВІТЬСЯ, З КИМ ДІТЕЙ РОБИТЕ І ЧИ ТРЕБА ВОНО ВАМ ВЗАГАЛІ!!! ЦІ ПОМИЛКИ РОКІВ ВАШОГО ЖИТТЯ КОШТУВАТИ БУДУТЬ, ПРО ГРОШІ І НЕРВИ НЕ КАЖУЧИ!!! Ніхто не помітив нюанс? Чоловік одного сина забирав, а жінка перед тим "з двома дітьми до мами звалила" - а друге чиє?) Не лізьте взагалі до розлучений і з дітьми, це взагалі дико і неприродно. Якщо вона один шлюб про...ла - то і ваш берегти не буде! Зараз для серйозних стосунків відсотків 10-20 жінок від сили підходить. Головою думайте, а не причинним місцем))
Олена до Вася Показати IP 26 Квітня 2020 22:43
Ви не уважно прочитали, вони одруженими не були.
Вася до Олена Показати IP 27 Квітня 2020 00:17
Це ви щось фантазуєте, ніде не писав що вони були одруженими. Може це ви про пораду "не лізти в закси з ким попало"? Вона по контексту ситуації підходить тут, тільки і всього. Нічого страшного не буде, якщо ще раз згадаємо ці прості і мудрі слова.
Дідо до людина Показати IP 27 Квітня 2020 08:39
Приїхав забрав дитину у бабусі. Дитина була не з матір'ю. Правильно зробив. Залишати малу дитину з людьми похилого віку це теж злочин.
Дідо до людина Показати IP 27 Квітня 2020 12:52
У дитини двоє батьків. І батько має ж таке право на сина як і мати. Крапка.
рішалови Показати IP 26 Квітня 2020 12:45
просто рішалови і все
Ггг Показати IP 26 Квітня 2020 12:57
Новини на які ми заслуговуємо, для чого комусь чиїсь недолугі проблеми, які можна вирішити проствше
123 Показати IP 26 Квітня 2020 13:59
минус два копа у вв вп.
Петро до 123 Показати IP 26 Квітня 2020 14:47
Поліцаям як і "батьку" світить стаття по "кіднепінгу" (викрадення людини). Поліцаїв на зоні дуже "люблять"!
Люди Показати IP 26 Квітня 2020 15:05
Брехня мати знає де дитина,так вона не знає,як з поліцією приїхати і викликати то знає куда,рано чи пізно вся правда вилізе, про ту Кузнецову тікі говорить весь город,що їй щось не хватає в голові... А хто вам дав право виставляти його фото без його дозволу,чи він дозволив виставляти себе з дитиною і писати брехню на нього???? І чого другої сторони нема? В другої сторони питали чи це так??
Вася до Люди Показати IP 26 Квітня 2020 20:16
Скажіть, а чим він думав коли з такою дитину робив? Тепер і має таку халепу. Ніхто в відвертий шлак всовувати його не заставляв, правда?)
Небабораб до Вася Показати IP 26 Квітня 2020 22:35
Скажу більше, гумку використану перед тим як в смітник жбурнути краще чимось залити, кетчупом чи майонезом.
Баба ганя до Вася Показати IP 28 Квітня 2020 01:26
Я думала такі страті тіко у кіно бувають, а це в нашому Новіку! Ото ж да-та нехай поживе та дитина з батьком, то ж обіжати він свою дитину не буде. Що та нова пасія довго наглядить дитину з трудом віриться, ну є воно вже так що не сильно люблять нові жінки глядіти дітей своїх чоловік від придидущих жинячок(особливо якщо спільної або хоч би своєї дитини не мають) дитина це доказатільство любові і блізості і настільки що зважився з нею на дитину, і якщо в новій сімї з новою жінкою він не хоче дитини, виходить не так крепко любить ту нову, а якщо він має голову на плачех то мавши два розвода і від двох бившиї по дєтску, вже з третьою думаю не схоче, бо як показу жизнь любов уходіт а діти то встаються, як з кожною рожати то купу дітей можна на збирати, так що дайте нехай та мачуха поглядить ту дитину трохи, памперси поміняє, соплі повитирає, побачите за трохи вговорить вона того Сіргєя, сам припре малого мамі, і може ще й дякую скаже. З появою дитини прощай романтика, а це щей дитина коханого і бившої,недовго там пануватиме совєт да любов, бо замість того щоб вечерочки двох з любімим проводити прийдеться казочки читати тій мачусі мамі, а там і мама малого не без того що буде видзванювати нервішки тріпати, почненться для нової жинки не жизнь а одноє удувольствіє, і почне вона говорити що хлопчику краще з мамою бути, і припре він дитину мамі як має бути, якщо схоче зберегти стосунки з тою новою-черговою коханою.
Вася до Баба ганя Показати IP 28 Квітня 2020 09:03
Такі ситуації, бапка, де хош бувають. Бо життя - кручє любого кіно. Мені чесно кажучи по барабану, як там далі події розвиватись будуть. Як і всім іншим коментаторам (давайте по чесному). Тут про суть питання говориться, для людей на майбутнє. Хочеш ще одну історію таку, що кіно курить? Минулого року тут писали про чоловіка з Луцька, який в старій Таврії біля колишньої квартири ночував. Взяв собі РЗП, ішачив на чужу дитину, а коли став нікому не потрібен (бо вже не заробляє) - отримав розлучення і на житло кинули. От де суть, бапка. ГОЛОВОЮ ДУМАТИ, ПРО СВОЄ МАЙБУТНЄ! НЕ ЛІЗТИ В ЗАКСИ, ДО РЗП, І ВЗАГАЛІ ВСЯКИХ ПРИТРУШЕНИХ НА ГОЛОВУ!
А Показати IP 26 Квітня 2020 15:14
Писати на підарасів ментів в прокуратуру що вони викрали дитину
Natasha Показати IP 26 Квітня 2020 17:42
В нас такі мєнти тварі
Irena Показати IP 26 Квітня 2020 17:54
Цікаво, а попередню жінку теж так гарно до божевілля доводить? Чи ті діти не такі потрібні?
Тоня Показати IP 26 Квітня 2020 18:28
Ну навіщо, нам їхні проблеми? Давайте всі почнемо писати! Мля,в мене нема,чим за квартиру заплатити,.я не маю гроші на харчі, і взагалі мене вже, все дістало! А, ще я не можу працювати,тому що на групі! Люди, ну невже,це комусь цікаво? Залиште їх в спокої.
Лучанка Показати IP 26 Квітня 2020 18:40
Про них є передача . На СТБ Один за всіх , здається
Народна прокуратура Показати IP 26 Квітня 2020 18:47
Почитав текст і склалось враження, що писав якийсь проплачений журнаілст чи адвокат, щоб нагнати побільше жаху! Прямо якась Колумбія. Таке згущування фарб викликає великі підозри, що справа була зовсім не так і щось мати дитини не договорює
Спостерігач до Народна прокуратура Показати IP 26 Квітня 2020 19:59
Ви подивіться цих притрушених по Стб. Маю знайомих котрі знають це сімейство, по ходу там все так і є там. Папаша гуляще неадекватне хамло і мама яка не знаю чим думала коли народжувала від такого психічно неврівноваженого. Страждає дитинка.
Шутнік до Спостерігач Показати IP 26 Квітня 2020 21:20
То зараз просто мода така, ви не в курсі мабуть. Щось типу челенджу, тільки в часі розтягнуто) Дівка в років так 15-20 (якщо замість мозку маргарин повністю - то і в 25) залітає від бикуватого і агресивного альфа-самця. Потім "внєзапно" виявляє, що жити з ним немає ніякої змоги. Бо воно робить не хоче, а хоче курить, пить, трахать сусідок і взагалі всячєскі дєбоширити. Того дівка бере в одну руку пакєт з пожитками, в іншу - дитиночку, і гордо марширує до мами. В особливо запущених випадках - одна особа може повторити цей челендж 2, а то і 3 рази. Але більшість, за чутками, все ж починають срочно шукать номери телефонів однокласників-ботанів (яких динамили в школі). І розказувать їм, як вона була колись неправа, але що зараз є всі умови для їх сувмєсного великого щастя.
Серий Показати IP 26 Квітня 2020 19:29
Він має право бути з сином.
Фільм червона таблет Показати IP 27 Квітня 2020 09:40
Сину потрібен батько, а не РзП з Аленякою, який буде знущатися з нього все дитинство. РзП тепер так живуть - за рахунок елементів батьків. Немає закону де мати повинна звітувати, де поділися гроші з аліментів.
Адекватний до Фільм червона таблет Показати IP 27 Квітня 2020 12:49
Це їй і треба, аліменти від нього щоб жити на широку ногу. За що і бореться всіма силами і переховує сина від батька. "Плати й бери".
Небабораб Показати IP 27 Квітня 2020 12:34
Жінки у нашому суспільстві вже і так на шиях у чоловіків сидять - строкову службу не відбувають, на пенсію йдуть раніше, зазвичай виконують легшу роботу. Судді жінки стають на бік жінок у присудженні дитини і виплаті аліментів. Жінка вирішує чи зберегти їй дитину чи зробити аборт і чоловік немає права вплинути навіть якщо він хоче зберегти дитину для себе! Потрібно зробити закон щодо чоловіка, не хоче дитини - підписує документ що у разі народження він офіційно відмовився від батьківства і ніяких аліментів! І ще, обов'язково ДНК тест у пологовому будинку!
Небабораб до Небабораб Показати IP 27 Квітня 2020 23:06
Підгорають пуканчики у недобросовісних жінок. Кожен 4-ий чоловік в Україні виховує не свою дитину будучи твердо впевнений що виховує має рідне. Не будь дурним, купи ДНК тест перевір своїх.
Дід Жора Показати IP 27 Квітня 2020 13:55
Вся сутність нашого мінталітету в одній статті! 1) Одні пишуть тут, вибачте, БРЄД (складається враження, що дійсьно проплачений), бо ніграма не перевірений!!!!!! P.S. достатньо однієї з попередніх публікацій з приводу вбивста, де спочатку горло було перерізане та 8-9 колотих ран в область серця, і поліція розглядала в результаті версію самогубства!!!!!!! 2) Інші у себе в душі/сім'ї/родині/дворі лад навести не можуть, проте у інших в спідній брудній білизні покопирсатися - залюбки!!!!!!! Люди, у кожного СВІЙ ХРЕСТ!!!! І більше ніж людина може, вона на себе не візьме..... ні та дівка, яка вона хороша чи ні, ні той батько, який би він "святий" не був чи навпаки....перепрошую ні малючок.... якщо так у нього має скластися дитинство, значить мав би вирости Хорошою Людиною з вмінням цінувати.....!!!!!!!(хоча не факт)!! Ми лиш повинні у себе робити порядки, аби бути хорошим прикладом(*самая главная победа в жизни - это победа над собой!!!!!!!) для своїх рідних та для іншого люду!!!!!! Усім зичу Здоров'я
Нострадамус Показати IP 27 Квітня 2020 21:39
"Однажды к царю Соломону, известному своей мудростью, пришли на суд две женщины. Они жили в одном доме и были соседями. Обе недавно родили ребенка. Прошлой ночью одна из них задавила своего младенца и подложила его к другой женщине, а живого у той взяла себе. Утром женщины стали спорить, каждая доказывала, что живой ребенок ее, а мертвый - соседки. Так же спорили они и перед царем. Выслушав их, Соломон приказал принести меч. Меч немедленно был принесен. Ни минуты не раздумывая, царь Соломон молвил: - Пусть будут довольны обе. Рассеките живого ребенка пополам и отдайте каждой половину младенца. Одна из женщин, услышав его слова, изменилась в лице и взмолилась: - Отдайте ребенка моей соседке, она его мать, только не убивайте его! Другая же, напротив, согласилась с решением царя. - Рубите его, пусть не достанется ни ей, ни мне, - решительно сказала она. Тут же царь Соломон изрек: - Не убивайте ребенка, а отдайте его первой женщине: она его настоящая мать." Чи в нас зустрiчаються Соломони?
Артур Показати IP 28 Квітня 2020 03:29
Правильно сдела . Если мами нет дома среди ночи с ребенком то какая она мать. Если забрал значить любит сына и не подарит не Каму. Пацан должен почти с отцом.
Люція Показати IP 28 Квітня 2020 18:28
Тиран! Не одноразово змушував мене займатись з ним с*ксом силоміць використовував! Тварина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus