USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У нововолинській лікарні роблять ремонт в операційному блоці

12 Травня 2018 18:08
Центр майбутнього госпітального округу в Нововолинську на базі міської лікарні відвідав депутат Верховної Ради Ігор Гузь. Торік з його ініціативи з «соцеконому» з держжбюджету спрямоваои майже мільйон гривень на капітальний ремонт операційного блоку цокольного поверху. Про це повідомляють у прес-службі нардепа.

Днями разом із мером Віктором Сапожніковим та депутатами міськради інспектували, на якому етапі тривають ці роботи. На сьогодні частину приміщень вже зроблено «з нуля». У решті – роботи тривають.

Завдяки співфінансуванню з міського і державного бюджетів, скоро у міській лікарні Нововолинська з’являться додаткові можливості для надання оперативної та висококваліфікованої медичної допомоги пацієнтам майбутнього госпітального округу.

Під час цієї зустрічі керівник медичного закладу Віктор Мороз сказав, що на досягнутому не планують зупинятися. Капітального ремонту потребують ще й інші корпуси установи.

До слова, раніше за сприяння нардепа та кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» також були закуплені господарські та будівельні матеріали (плитка) для облаштування підлоги у хірургічному відділенні НЦМЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 12 Травня 2018 22:01
Пану Сапожнiкову наша красна подяка та наш низький доземний уклiн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus