USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Нью-Йорку помітили дельфінів. Вони запливли в річку Бронкс у пошуках риби

23 Січня 2023 00:23
У річці Бронкс, яка протікає через південний схід Нью-Йорка, помітили пару дельфінів.

Про це пише CNN.

Департамент парків і відпочинку Нью-Йорка опублікував у Twitter відео, на якому дельфіни стрибають у воді в парку Старлайт.

«Це правда – цього тижня в річці Бронкс помітили дельфінів! Це чудова новина – вона показує, що зусилля з відновлення річки як здорового середовища існування, які тривали десятиліття, працюють. Ми вважаємо, що ці дельфіни природним чином знайшли шлях до річки в пошуках риби», – зазначили у відомстві.

Це перший випадок, коли цих тварин бачили в річці Бронкс з 2017 року. Департамент порадив людям, які прагнуть побачити дельфінів, переконатися, що їм комфортно, дати вільний простір і не турбувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus